TÜRKİYE'NİN İLK KEMİK SUYUNA ÇORBALAR SERİSİ BİZİM MUTFAK'TAN

Türkiye'nin İlk Kemik Suyuna Çorbalar Serisi Bizim Mutfak'ta

Ajinomoto, Bizim Mutfak markasıyla yine bir ilke imza atıyor. Yeni ürünü Kemik Suyuna Çorbalar serisi ile kemik suyu lezzetini çorbalara taşıyor. Geleneksel kemik suyu lezzetinde zahmetsizce hazırlanan çorbalar içerdikleri protein, lif ve kolajen ile iftar ve sahur sofralarına besleyici ve lezzetli alternatifler sunuyor.

Bizim Mutfak’ın 50 bine yakın tüketiciyle yaptığı Evde Yemek Yapma Alışkanlıkları Araştırması’na göre evde yapılan çorbaların yüzde 41’inde kemik, tavuk veya sebze suyu kullanılıyor. Bizim Mutfak, 12 saate varan kaynatma süresi ile hazırlanması oldukça zahmetli olan kemik suyu lezzetini Türkiye’nin ilk ve tek “Kemik Suyuna Çorbalar” serisi ile pratik bir şekilde sofralara taşıyor.

Bizim Mutfak’ın Kemik Suyu Çorbalar serisi; Türk mutfağının en özel ve en çok sevilen lezzetleri arasında ilk sıralarda yer alan ‘Kemik Suyuna Mercimek’, ‘Kemik Suyuna Düğün’ ve ‘Kemik Suyuna Tarhana’ çeşitlerinden oluşuyor.

Kemik suyu kaynatmak 12 saate varan süreler gerektiriyorken yeni Kemik Suyuna Çorbalar serisi ile artık çorbalarda bu lezzete 15 dakikada ulaşmak mümkün. Kemik Suyuna Çorbalar, mevsiminde toplanan sebze, bakliyat ve baharatların evde yapılan tarhana gibi kurutularak harmanlanmasıyla üretiliyor. Hava, ışık ve neme karşı koruyan 3 katlı ambalajıyla lezzetini ve özelliklerini uzun süre koruyor. Koruyucu içermeyen Kemik Suyuna Çorbalar serisi, geleneksel kemik suyu lezzetine ek olarak protein, kolajen ve lif kaynağı olmalarıyla da öne çıkıyor. Kemik suyunun çorbalara kattığı derinlik ile Ramazan’ın iftar ve sahur sofralarında dakikalar içerisinde lezzetli bir ziyafet sağlıyor.

Fotoğraflar